Bilden av en vacker trädgård är olika beroende på vem man frågar, men en välplanerad och välskött trädgård skapar lugn och harmoni. För att få den känslan kan man ibland behöva lite hjälp på traven.

Muntlig trädgårdsrådgivning kan vara bra för dig som vill planera din egen trädgård eller har ett begränsat område som du vill utveckla. Ibland räcker det att få lite inspiration och idéer utifrån eller att ha någon som ett bollplank till sina egna förslag för att komma igång.

Under 1,5 timme går vi gemensamt igenom dina önskemål, tankar och idéer. Jag kommer med förslag på på hur den aktuella ytan kan förändras och utnyttjas på bästa sätt utifrån era behov. Jag kan ge förslag på hur ni på bästa sätt tar hand om era planteringar, buskar samt ge växtförslag.

Under rådgivningen skriver du själv de minnesanteckningar du önskar. Det är alltid bra att ha en tomtkarta som underlag så kan du anteckna direkt på den.

Upptäcker du under rådgivningen att det egentligen är en trädgårdsdesign du är ute efter, diskuterar vi vilka möjligheter du har att välja på och arbetar sedan vidare på det.

Kostnad för rådgivningen är 2500 kr inkl. moms, i det ingår 1 timmes restid (t/r).

Camilla Lal, dipl. trädgårdsmästare