Rådgivning

293353426_717361729325330_2039178079759725509_n

Bilden av en vacker trädgård är olika beroende på vem man frågar, men en välplanerad och välskött trädgård skapar lugn och harmoni.

För att få den känslan kan man ibland behöva lite hjälp på traven. Muntlig trädgårdsrådgivning kan vara bra för dig som vill planera din egen trädgård eller har ett begränsat område som du vill utveckla. Ibland räcker det att få lite inspiration och idéer utifrån eller att ha någon som ett bollplank till sina egna förslag för att komma igång.
Under 1,5 timme går vi gemensamt igenom dina önskemål, tankar och idéer.

Jag kommer med förslag på på hur den aktuella ytan kan förändras och utnyttjas på bästa sätt utifrån era behov.

Jag kan ge förslag på hur ni på bästa sätt tar hand om era planteringar, buskar samt ge växtförslag. Under rådgivningen skriver du själv de minnesanteckningar du önskar.

Det är alltid bra att ha en tomtkarta som underlag så kan du anteckna direkt på den.
I rådgivningen ingår ett hembesök under 1,5 timmar och det ingår upp till en timmes restid, tur och retur. Kostnaden för rådgivningen är 3 000 kr inkl. moms.

Hantering av personuppgifter
”Med anledning av GDPR följer nedan en kortfattad information om hur vi hanterar våra kunders personuppgifter. Kontakta oss för mer detaljerad information.
I samband med upprättande av offert/avtal sparar vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vid fakturering, där det blir aktuellt med RUT/ROT-avdrag sparar vi dessutom ditt personnummer. Detta för att vi ska kunna begära utbetalning hos Skatteverket av den del som motsvarar skatteavdraget för RUT/ROT.
Externa parter som har tillgång till personuppgifterna är Skatteverket och den redovisningsbyrå, som anlitas av oss. Ifall du önskar har du rätt att få utdrag av oss om vilka personuppgifter vi har om dig.”