Om mig

293353426_717361729325330_2039178079759725509_n

TRÄD & SÅNT drivs  av mig Camilla Lal, som är utbildad trädgårdsmästare från Stockholms trädgårdsmästarutbildning på Säbyholm.

Jag jobbar med trädgårdsdesign, planering, rådgivning, anläggning, beskärning/trädvård samt skötsel och underhåll.

För mig ska en trädgård eller utemiljö vara inbjudande och trygg. Den är vilsam för ögat med vackra detaljer under hela året, en plats för alla sinnen men utan krav. 

TRÄD & SÅNT är ett trädgårdsföretag som riktar sig till såväl privatpersoner som fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar. Målsättningen är att skapa karaktärsfulla, sköna och gröna utemiljöer med fokus på funktion och trivsel.

Jag finns i Vällingby, Västerort, men åtar mig trädgårdsuppdrag i hela Stockholmsområdet och samarbetar även med andra utbildade trädgårdsmästare samt grävare, snickare och anläggare vid behov.

TRÄD & SÅNT är registrerat för F-skattsedel och innehar självklart även en ansvarsförsäkring.

Kontakta mig gärna om du har några frågor och funderingar.

Hantering av personuppgifter
”Med anledning av GDPR följer nedan en kortfattad information om hur vi hanterar våra kunders personuppgifter. Kontakta oss för mer detaljerad information.
I samband med upprättande av offert/avtal sparar vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vid fakturering, där det blir aktuellt med RUT/ROT-avdrag sparar vi dessutom ditt personnummer. Detta för att vi ska kunna begära utbetalning hos Skatteverket av den del som motsvarar skatteavdraget för RUT/ROT.
Externa parter som har tillgång till personuppgifterna är Skatteverket och den redovisningsbyrå, som anlitas av oss. Ifall du önskar har du rätt att få utdrag av oss om vilka personuppgifter vi har om dig.”