Anläggning

293353426_717361729325330_2039178079759725509_n

TRÄD & SÅNT kan hjälpa dig med allt från planlösning och formgivning till val av växter när du vill förändra hela eller delar av trädgården.

Under arbetet utgår jag från trädgårdens förutsättningar och dina önskemål. Uppdraget kan gälla små som stora ytor, hela eller delar av trädgård, entré, terrass, balkong. parkering eller innergårdar. Jag utför alla former av planteringsarbeten av perenner, buskar, träd och häckar. Jag erbjuder mig även att utföra mindre stenläggningsuppdrag såsom stödmurar till rabatter, rabattkanter och mindre uteplatser. Är det något som du vill få hjälp med som inte finns med ovan, tveka inte att höra av dig ändå. Eftersom jag har en hel del samarbetspartners så går det med största sannolikhet att lösa iallafall. Pris beroende på omfattning, så kontakta mig för prisförslag.

Hantering av personuppgifter
”Med anledning av GDPR följer nedan en kortfattad information om hur vi hanterar våra kunders personuppgifter. Kontakta oss för mer detaljerad information.
I samband med upprättande av offert/avtal sparar vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vid fakturering, där det blir aktuellt med RUT/ROT-avdrag sparar vi dessutom ditt personnummer. Detta för att vi ska kunna begära utbetalning hos Skatteverket av den del som motsvarar skatteavdraget för RUT/ROT.
Externa parter som har tillgång till personuppgifterna är Skatteverket och den redovisningsbyrå, som anlitas av oss. Ifall du önskar har du rätt att få utdrag av oss om vilka personuppgifter vi har om dig.”