Styling

Trädgårdsstyling kan handla om allt från en liten ändring vid entrén till en mer omfattande förvandling av hela trädgården.

Har du inte en hel trädgård så går det även bra att se till att din terrass eller balkong har fina krukor med vackra blommor allt efter säsong, allt med syfte att ge ett vackert intryck. Det kan behövas vid försäljning av bostaden, inför ett stort kalas som en studentfest, bröllop eller ett jubileum av något slag.

Hantering av personuppgifter
”Med anledning av GDPR följer nedan en kortfattad information om hur vi hanterar våra kunders personuppgifter. Kontakta oss för mer detaljerad information.
I samband med upprättande av offert/avtal sparar vi ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Vid fakturering, där det blir aktuellt med RUT/ROT-avdrag sparar vi dessutom ditt personnummer. Detta för att vi ska kunna begära utbetalning hos Skatteverket av den del som motsvarar skatteavdraget för RUT/ROT.
Externa parter som har tillgång till personuppgifterna är Skatteverket och den redovisningsbyrå, som anlitas av oss. Ifall du önskar har du rätt att få utdrag av oss om vilka personuppgifter vi har om dig.”